בית"ר ירושלים חזרה הערב (ב') למסלול הניצחונות כשגברה 1:2 על מכבי חיפה בבכורה של המאמן ניר קלינגר על הקווים.
קלינגר שעזב את הפועל חיפה והצטרף לקבוצה מהבירה רק לפני מספר ימים סיפר אחרי הניצחון הראשון שלו בבית"ר ירושלים: "זה אחלה סיפתח כי יש שלוש נקודות וזה כמו אוויר לנשימה. לא הרגשנו בנוח השבוע כי אנחנו במקום האחרון וזה לא מסתדר, המחצית הראשונה היום אולי הסבירה למה. ניסיתי לבלום את השטף ולא עשינו שום דבר התקפי, הבנתי שדברים לא עובדים ושיניתי. זה קל לפרשנים לדבר על לקיחת החלטות, אבל אני עובד ועושה”.
בכל הנוגע לאן קבוצתו יכולה להגיע הוסיף: "לא רוצה לדבר על זה כי ברמה הטקטית יש בעיות, אין מה לצאת בהצהרות אחרי ניצחון אמנם גדול, אבל חייבים להישאר עם רגליים על הקרקע. המשחק הבא יראה אם פנינו לצמרת או שנרד לתחתית".
על מאור בוזגלו שנכנס בדקה ה-46 וכבש את שערו הראשון במדים של בית"ר הוסיף: "מאושר מאוד בשבילו, התחברתי למשפחה ואליו וראיתי כמה הוא עובד קשה, הוא נכס. צריך להחזיר אותו בחכמה ובשקט והכל יסתדר”.
מנגד, אחרי הניצחון על הפועל ת"א מכבי חיפה ממשיכה לאכזב כשרשמה את הפסדה הרביעי מפתיחת העונה. רוב מאס, מאמנה הזמני של הירוקים שעמד על הקווים בעקבות פיטוריו של פרד רוטן סיפר:" עשינו עבירות מטופשות למרות שאמרתי לשחקנים לא לעשות זאת וזה היה רגע המפתח ששינה לגמרי את פני המשחק. ניסינו לשנות את המצב ולעלות שחקנים יצירתיים אך סבלנו מחוסר מזל, כאשר גם המסירות שלנו גם לא הגיעו ליעדן".
מאס (משמאל). סבל מחוסר יצירתיות // צילום: אלן שיבר
עוד הוסיף: "אני לא רוצה להתייחס לעתיד שלי כמאמן ראשי, התאמנו טוב ואפשר היה לראות את זה במחצית הראשונה, היו לנו אנרגיות טובות וכמו שאמרתי רגע אחד שינה את המשחק. אני לא רוצה לדבר על עתידי כי כרגע רק המשחק שהיה נמצא בראש שלי".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו