הלם במכבי פ"ת: "התביישנו להיות על המגרש"

במלאבס מתקשים לעכל את התבוסה הקשה להפועל ת"א, אך לא מתכוונים לנקוט בצעד דרסטי • "אולי הפצצה שקיבלנו תעיר אותנו, הסביר אחד השחקנים" • גיא לוזון העיר: "שכל אחד מכם יעשה חשבון נפש"

צילום: אלן שיבר // שחקני מכבי פ"ת בהלם במושבה, אמש

אם ראשי מכבי פתח תקווה היו יכולים להעיף הבוקר (שני) חצי קבוצה - יש סיכוי טוב שזה היה קורה אחרי התבוסה הקשה 0:6 להפועל ת"א. בעקבות ההשפלה ייתכן כי שחקנים ימצאו את עצמם ביציע במשחק הקרוב, אך מעבר לכך, לפחות נכון לכתיבת מילים אלה, המלאבסים לא מתכננים צעדים דרסטיים, אולי כאמור, משום שאין ביכולתם לעשות זאת. 

"שחקנים פה לא מבינים כמה המצב שלנו חמור", אמר אחד משחקני פתח תקווה, "אולי הפצצה שקיבלנו תעיר אותם. הפועל חגגו עלינו כי הם משחקים נגד ילדים. כל בעיטה שלהם קיבלנו גול, היה בושה להיות על המגרש". 

גיא לוזון. במועדון לא חושבים על צעדים דרסטיים // צילום: אלן שיבר

המאמן גיא לוזון, שלרגע לא חושב להתפטר מתפקידו, אמר לשחקנים: "שכל אחד מכם יעשה חשבון נפש". לתקשורת אמר לוזון: "אין שום סיכוי שארים ידיים, עכשיו צריך להילחם. כל מטאטא ירה נגדנו". בתוך כך, המגן גל שיש, קיבל מספר תפרים בראשו בבית חולים, לאחר שנפצע במהלך המשחק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר