אלישע לוי נסער: "יש הסתה נגדי ולצערי זה מחלחל גם לקהל"

מאמן הפועל חיפה אחרי ה-1:1 הביתי מול בית"ר ירושלים: "תפקידי לנטרל את רעשי הרקע ולא לתת לזה להשפיע על השחקנים" • ספונסר המועדון, צחי נקש, תקף את לוי בפוסט קשה: "מאמן שהיה בנבחרת אמור להיות השראה לילדים ולנוער. כבוד לא קונים במילים" • יואב כץ יחליט כיצד לנהוג בימים הקרובים

אלישע לוי. טענה קשה, צילום: ברני ארדוב
התיקו הביתי 1:1 מול בית''ר ירושלים.
 
כמה דקות לאחר דבריו של אלישע לוי, העלה הספונסר של הפועל חיפה, צחי נקש מחברת אלמוג פוסט ברשתות החברתיות והעביר מסר משלו: "אלישע תקשיב טוב, אני לא מאחורי הקלעים, אלא לפני הקלעים. נכשלת בענק". עוד כתב נקש: "פלייאוף תחתון עם 100 צופים, הכי גרוע שהיה אי פעם בהפועל חיפה. לא קידמת שחקן אחד מהנוער, לא שיתפת צעירים מפחד".
 
עוד הוסיף הספונסר: "מאמן שהיה בנבחרת אמור להיות השראה לילדים ולנוער, לא באת לאימון או משחק אחד, לא של הנוער ולא של אחת הקבוצות". לסיכום כתב: "האוטו ממריא שעה ורבע, עד וחצי דקה לא יותר מאוחר לכיוון המרכז. כבוד לא קונים במילים, והרמז העבה בשידור חי אליי. אני לפחות אומר יחד את האמת, יש אחרים שלוחצים לך יד ומדברים אחרת, תבדוק".
 
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הבעלים יואב כץ שמע את הדברים בשידור חי ובימים הקרובים יקבל החלטה כיצד לנהוג. מצד אחד, המעורבות של נקש מכניסה הרבה כסף לקופת המועדון, אך העימות התקשורתי עם אלישע לוי, יחד עם הלחץ לבצע שינוי בצוות המקצועי, יביא להכרעה על ידי כץ במהלך פגרת הנבחרת.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר