הפועל חדרה: קוגבניה על סף סיכום, אליאל פרץ יירכש?

החלוץ הטוגולזי, אקס מכבי נתניה, עשוי לחזק את הקבוצה של אורי גוטמן • עסקת העברתו של הקשר על סף סגירה

צילום: אלן שיבר // דידייה קוגבניה. אקס מכבי נתניה מגיע לחדרה

חלוץ מכבי נתניה בעונה שעברה דידייה קוגבניה על סף סיכום בהפועל חדרה. המנהל המקצועי של חדרה אורן גולן שוחח עם השחקן והגיע עימו להבנות בנוגע לתנאיו. בעונה שעברה כבש הטוגולזי 4 שערים בנתניה לפני שהושאל לקבוצת דילה גורי מהליגה הגיאורגית. גם שם הבקיע קוגבניה 4 שערים ב-10 הופעות. 

מעבר לכך, בחדרה מאמינים כי עסקת העברתו של הקשר אליאל פרץ ממכבי ת"א תיסגר עד סוף השבוע. הצהובים הציעו לחדרה לרכוש מחצית מכרטיס השחקן של פרץ תמורת 450 אלף שקלים. 

בקופתה של חדרה ישנו כסף ממכירתם של קווין טאפוקו ופרדי פלומיין בעונה שעברה והרצון הוא להשתמש בחלקו כדי לרכוש את פרץ. אם חדרה תאשר את המתווה, צפוי הקשר הצעיר לעבור לחדרה לצמיתות והזכויות הכלכליות על עתידו יהיו שייכות לה. 

המאמן אורי גוטמן בונה על פרץ כשחקן מוביל בעונה הבאה. בעונה שעברה בחדרה כבש פרץ בן ה-22 ארבעה שערים והוסיף שלושה בישולים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר