"ידענו שיהיה קשה בלי שלושת הזרים המשמעותיים"

למרות ההפסד (4:1) ללברקוזן, בהפועל ב"ש מרוצים מהמחויבות של השחקנים: "אם יגיעו כך גם לליגה, מצבנו יהיה טוב" • אגודלו נפגע במפשעה, חשש מקרע שישבית את החלוץ ל-6-8 שבועות

צילום: EPA // בבאר שבע מרוצים מהמחויבות של השחקנים

"אם להפסיד, אז להיראות מחויבים ולהשקיע כמו במשחק מול לברקוזן", זה המסר שהיה אמש למאמן הפועל ב"ש יוסי אבוקסיס לשחקניו בסיום ההפסד לקבוצה הגרמנית (4:1).

מחזיקת הגביע הגיעה ללא שלושת הזרים המשמעותיים שלה: הבלם מיגל ויטור והקשרים ז'וסוואה ואלטון אקולטסה. שוב ניכר כמה הקבוצה תלויה בזרים שלה, אך במועדון הבהירו: "ידענו שיהיה קשה מאוד בלי שלושה שחקנים כל כך משמעותיים. גם ללא אחד מהם היה קשה, אז על אחת כמה וכמה ללא שלושתם. אם השחקנים יבואו מחויבים כך גם לליגה מצבנו יהיה טוב".

זר נוסף נפצע אמש בלברקוזן, החלוץ ג'ונתן אגודלו, שנפגע בשריר המפשעה וירד לחדר ההלבשה כשהוא ממרר בבכי. החשש הוא מקרע שישבית את החלוץ לתקופה של 6-8 שבועות לפחות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר