הפועל ב"ש מרעננת: "דור מיכה הגיע כשחקן מוביל והכל תלוי בו"

בסגנית המובילה רוצים להפוך את הקשר לבורג מרכזי והוא צפוי לקבל מעתה יותר הזדמנויות בהרכב • בקבוצה לא יסכנו את החלוץ הפצוע ניקיטה רוקאביצה, שינוח בשבת

דור מיכה בפעולה. "בעונה ארוכה צריכים את כולם", צילום: עודד קרני

קשר הפועל ב"ש, דור מיכה, עשוי לפתוח בהרכב במשחק הליגה הקרוב מול הפועל ירושלים (שבת, 15:00). המאמן רוני לוי מעוניין להכניס את מיכה לעניינים, שכן לאחרונה הוא נמצא בכושר משחק טוב.

כמו כן, מיכה אמור להיות הבורג החשוב בקישור במשחק הבא בגביע מול מכבי פ"ת, בשל היעדרותו הצפויה של רמזי ספורי, עקב צבירת כרטיסים צהובים. "אנחנו יודעים שדור מיכה יכול לתרום לנו יש אמונה שזה יקרה בקרוב" סיפרו בבירת הנגב והוסיפו: "בעונה ארוכה צריכים את כולם. מיכה הגיע כשחקן מוביל והכל תלוי בו".

רוקאביצה יורד פצוע. לא סובל מקרע, אך יזכה למנוחה, צילום: אודי ציטיאט

בתוך כך, החלוץ ניקיטה רוקאביצה עבר בדיקה במפשעה וממנה עלה כי הוא אינו סובל מקרע. יחד עם זאת, הוא ייעדר מהמשחק בשבת ולקראת הגביע תיעשה הערכת מצב עם הצוות הרפואי, אם כי אין כוונה לסכן את מלך שערי הקבוצה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מלבד רוקאביצה, ייעדר בשבת גם החלוץ איתי שכטר, עקב צבירת כרטיסים צהובים. החלוץ שגיב יחזקאל החלים מקורונה ויוכל לשחק, אם כי עדיין לא ברור כיצד ירגיש באינטנסיביות של משחק. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר