אחרי הניצחון על עירוני קריית שמונה בשבת, האלופה והמובילה מכבי תל אביב תנסה מחר (שלישי, 20:45) לעבור בהצלחה גם לגזרת גביע המדינה, כשתתארח בסמי עופר אצל הפועל חיפה במסגרת שלב שמינית הגמר. לקראת ההתמודדות, המאמן פטריק ואן לוון דיבר על המשימה במסיבת עיתונאים מיוחדת.
"זו תחרות שונה, אווירה שונה, בעיקר עכשיו עם האוהדים, הכל נהיה יותר מעניין עם כל יום שעובר", אמר ואן לוון בפתח דבריו.
על היריבות מול הפועל חיפה השנה: "הוכח שזו קבוצה שרוצה לשחק כדורגל, אנחנו אוהבים קבוצות כאלה ואני בטוח שיהיה משחק טוב. אנחנו מכינים את הקבוצה כמו לכל משחק. כמובן שאנחנו מודעים לכך שזה משחק נוקאאוט, משחק גביע, ותמיד יש אווירה שונה, בכל מקום בעולם, במשחקי גביע. אנחנו מתכוננים לכך".
אבי ריקן הוסיף: "אנחנו צריכים לשים את המאבקים בליגה בצד ולהתכונן טוב. זה משחק גביע חשוב למועדון וגם לשחקנים. אין משחק קל בגביע, כמו שנוכחנו לדעת בשנים האחרונות. נצטרך לבוא בשיא המוכנות, מול יריב עיקש שהראה בליגה כמה קשה לנו לשחק נגדו. אנחנו מנסים לחזור לשגרה ולחיים, ואנחנו רוצים שהקהל יראה אותנו משחקים טוב ועולים שלב".
"הפועל חיפה עשתה דברים יפים בגביע בשנים האחרונות, אבל אנחנו באים עם הרבה ביטחון ועם סגל רחב ורעב, כך שיש עוד הזדמנות לחבר'ה שלנו להוכיח. זה מדהים שהקהל חוזר. אני מקווה שהכמות של הקהל תגדל ונראה עוד פרצופים ביציעים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו