מבין כל הערבים הקשים שעברו על מכבי חיפה, ייתכן שמה שקרה היום (שני) באצטדיון סמי עופר היה שיא השפל. במשחק האחרון של העונה הסדירה הירוקים נכנעו בבית 2:1 למ.ס. אשדוד, שהייתה במקום האחרון בטבלה לפני שריקת הפתיחה.
גיא מלמד הבקיע את שערו הראשון מאז שהגיע מהפועל חיפה בינואר, אך אף אחד לא יתנחם בכך. אקס המועדון, שלומי אזולאי החלוץ, הימם את החיפאים עם שער ניצחון בדקה ה-90 אחרי ששער של האורחת כמה דקות קודם לכן נפסל בעקבות נבדל מזערי.
במהלך המחצית השנייה ברק בכר החליף את איתן אזולאי, שהיה חלק מסערה עם ירידתו מהמגרש. מספר אוהדים סיננו קללות לעבר הקשר, שבתגובה סימן להם תנועת השתקה. האירוע הזה, בין היתר, מסמל את התקופה הקשה שעוברים הירוקים.
ברק בכר מתאים ציפיות
ברק בכר סיכם באכזבה את ההפסד: "משחק די אופייני שלנו - אנחנו שולטים וסופגים בקלות מדי בהתקפת מעבר. יש מומנטומים שאנחנו לא מנצלים כדי להבקיע".
קצת יותר מ-16 אלף אוהדים הגיעו לאצטדיון סמי עופר, כמות נמוכה ביחס לממוצע של אוהדי מכבי חיפה. "אנחנו צריכים את העידוד של הקהל", אמר בכר בנידון, "אבל קודם צריכים להתעסק בעצמנו. אכזבנו אותם". בעוד האליפות רחוקה מאי פעם, בכר סימן מטרה צנועה יותר: "אירופה זה חובה מבחינתנו, נעשה הכל כדי להשיג לפחות את המקום השלישי".