מרגש: בפתיחת המשחק בליגת העל בין מכבי תל אביב לבית"ר ירושלים באצטדיון בלומפילד, הוקרן סרטון עם מסר מאמילי דמארי, אוהדת הצהובים ששוחררה משבי חמאס.
דמארי מסרה בסרטון המוקלט: "אחים שלי ליציע, אוהדי מכבי השחקנים וההנהלה. אני מודה לכם על כל מה שעשיתם בשבילי. יש לנו עדיין את זיוי וגלי ברמן שנמצאים בעזה. אסור לעצור עד שכולם בבית. תרעידו את בלומפילד שישמעו אתכם עד עזה".
צפו במסר של דמארי
הכי מרגש שיש 🥹💛
המסר של אמילי דמארי שהוקרן הערב בבלומפילד רגע לפני המשחק מול בית״ר ירושלים🤟🏼 pic.twitter.com/70EtvPNinc— Maccabi Tel Aviv FC (@MaccabiTLVFC) February 3, 2025
הקפטן ערן זהבי הסיר את החולצה של דמארי מכיסאות החטופים בבלומפילד, בטקס מרגש שערכה הקבוצה. עם שובה לארץ משבי חמאס, חלק מבני המשפחה חיכו לאמילי בבית החולים תל השומר כשהם עם חולצות של מכבי תל אביב. אגב, בהנחיות שקיבלו, הוסבר למשפחות כי פריטים שכאלה, שמחברים את החטופים לימים שלפני ה-7.10, הם דבר מבורך שיש להשתמש בו.
לאור רגישות הסיפור, במכבי ת"א הבהירו לפונים כי יעשו כל שיוכלו על מנת לשמח את דמארי, ששהתה בעזה 471 ימים לאחר שנחטפה עם פציעה בידה ושרדה את התופת.
הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם
להצטרפות