מכבי חיפה ממשיכה במאמציה לאיתור המעורבים באירועים האלימים מהמשחק מול מכבי תל אביב שפוצץ במחציתו, וביממה האחרונה החל המועדון בחסימת המנויים של מספר חברי ארגון 'הקופים הירוקים' ושל מספר מחברי ארגוני האוהדים שלכאורה היו מעורבים בזריקת האבוקות במשחק הליגה האחרון, כאשר במקביל נמשכים מאמצי המשטרה לאיתור אותם אוהדים.
המשטרה הקימה צוות מיוחד שעובר על כל סרטוני הווידאו והאבטחה מהאצטדיון ערב המשחק, משם עלה כי מרבית זורקי האבוקות הוסתרו על ידי דגלים שהיו ביציע בנוסף על כך שהיו רעולי פנים, מה שמגביר את הקושי בזיהוי. משטרה מקווים שכאשר יבוצעו המעצרים, הם אלה שיעניקו מידע מודיעיני נוסף לגבי חשודים נוספים.
כך או אחרת, במכבי חיפה הולכים לקראת מהלך רחב היקף על מנת למנוע מכל מי שמעורב בהפרות סדר במשחקי הקבוצה מלהגיע למשחקים בעתיד, במה שמוגדר כהסרת כפפות.
כבר לפני יומיים, בעלי המועדון יעקב שחר הוציא הודעה חריפה בעקבות אירועי החזיזים בסמי עופר ותקף את המתפרעים: "מופע אימים, אירוע שלא חוויתי ב-33 שנותיי במועדון. מועדון כדורגל מכבי חיפה מגנה בכל תוקף את השלכת הפירוטכניקה במהלך המשחק במזיד ובמטרה לפגוע בקיום המשחק.
"כל זורקי האבוקות מבחינתנו הם אינם אוהדי מכבי חיפה וכל מטרתם – לפגוע במועדון, בקבוצה ובמאות אלפי האוהדים שלנו. זריקת אבוקות לדשא יכולה לסכן חיים. אנחנו לא מוכנים לקבל זורקי אבוקות במגרשים. פעולות אלו של המתפרעים פוגעות בשמו הטוב של המועדון, בקהל של מכבי חיפה ובאוהדי הכדורגל בכלל".