שגריר חדש ב-MLS: הכוכב הצעיר שישתף פעולה עם ליאל עבדה בארצות הברית

אחרי קרוב לחודש, עידן טוקלומטי הוצג כשחקנה החדש של שארלוט FC וישחק לצידו של הליגיונר שהגיע לשם בתחילת השנה • המנהל המקצועי, זוראן קרנטה: "שמחים שהוא בחר בנו כמקום הטוב ביותר להתפתחות המקצועית שלו"

טוקלומטי. צילום: קובי אליהו

אחרי שזה היה באוויר מאז תחילת המשחקים האולימפיים, אז יצא לעבור בדיקות רפואיות בלונדון, עכשיו זה רשמי. עידן טוקלומטי הוצג בשארלוט FC ויהיה הנציג הרביעי של ישראל ב-MLS אחרי תאי בריבו, ג'וש כהן וליאל עבדה, שישתף איתו פעולה באותה הקבוצה. 

טוקלומטי, ששיחק בשנתיים האחרונות בקבוצה הבוגרת של מכבי פתח תקווה, נמכר תמורת סכום המוערך ב-3.5 מיליון יורו, מה שנחשב למכירה השלישית בגובהה של המועדון אחרי מנור סולומון (6 מיליון יורו לשחטאר דונייצק) ושל עבדה עצמו (4 מיליון יורו לסלטיק). 

החלוץ בן ה-19 צפוי לקבל שכר של 350 אלף דולר בעונתו הראשונה, סכום שצפוי לגדול ככל שיימשך החוזה. המנהל המקצועי של שארלוט, זוראן קרנטה, אמר: "אנחנו נרגשים לקבל אלינו כישרון בינלאומי צעיר נוסף. עידן היה תחת מעקב שלנו במשך זמן רב. אנחנו נרגשים שהוא בחר בנו כמקום הטוב ביותר להתפתחות הקריירה שלו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

https://twitter.com/CharlotteFC/status/1826250823636304327

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר