בפולין קוראים למכור את המועמד למכבי חיפה, שמצידה כבר עברה ממנו הלאה

אחרי עוד הופעה מאכזבת של מתיאס נהואל, במדינה קראו לקבוצה: "אם הוא רוצה ללכת, זה הזמן למכור אותו" • סגנית האלופה, שרדפה אחריו מוקדם יותר הקיץ, כבר עברה הלאה: "יש שמות נוספים שמועמדים, הפולנים לא רצו להתגמש" • הקבוצה תמריא מחר לאזרבייג'אן, דיא סבע יעלה בהרכב?

בניחוח צרפתי: איתן אזולאי מוצג במכבי חיפה / באדיבות מכבי חיפה

מכבי חיפה ממשיכה בחיפושים אחרי שחקן כנף ימני, כאשר כרגע מערך הסקאוטינג הניח בפני הצוות המקצועי מספר אפשרויות של שחקנים זרים. אחד מאלה שהיו ברשימה בתחילת הקיץ הוא הקשר מתיאס נהואל, שאמש פתח בהרכב של קבוצתו הפולנית שלאסק ורוצלאב בהפסד הליגה לפיאסט גלביצה.

נהואל ספג ביקורת על יכולתו, כאשר גם בקרב התקשורת והקהל המקומי תהו: "נהואל נראה רע. אם הוא רוצה ללכת, זה הזמן למכור אותו". כזכור, גם במסגרת האירופית ורוצלאב רשמה הפסד והביקורת כלפי הספרדי רק הולכת וגדלה. יחד עם זאת גורם במכבי חיפה אמר כי "יש שמות נוספים שמועמדים. ברגע שהבנו שהפולנים לא מוכנים להתגמש, ההחלטה הייתה ללכת קדימה".

לצד הדברים הללו בנוגע לנהואל, חיפה כבר פנתה למספר שחקנים זרים, שמעדיפים לא להגיע לישראל בשלב זה: "אנחנו מחפשים שחקנים בפרופיל גבוה, כאלה שיכולים לשדרג אותנו משמעותית" הבהירו במועדון הירוק, "בסוף נמצא את מה שאנחנו צריכים ולהפסד באירופה לא תהיה השפעה על הרכש".

שחקני מכבי חיפה. במועדון לא חוששים, צילום: ברני ארדוב
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בינתיים, הקבוצה מתכוננת לקראת הגומלין מול סבאח האזרית. מחר (שלישי) הירוקים ימריאו לבאקו וינסו למחוק פיגור של 3:0. הבלם הסנגלי עבדולאי סק נמצא בתמונת ההרכב במקומו של לורנצו שימיץ'. בחלק הקדמי גם עשויים להיות שינויים, כאשר ישנה התלבטות האם לפתוח עם דיא סבע ב-11 במקומו של ליאור רפאלוב. "ברור שהסיכוי נמוך, אבל לא נרים ידיים" הבהירו שחקנים בקבוצה של ברק בכר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר