יש מאמן: שי ברדה יעמוד על הקווים של עירוני קריית שמונה בעונה הבאה

אחרי הירידה הכואבת לליגה הלאומית, למאמן החדש מחכה משימה לא קלה: "אעשה כל שיידרש כדי להחזיר את המועדון החשוב הזה למקום הראוי לו"

שי ברדה. משימה מאתגרת. צילום: מאור אלקסלסי

עירוני קריית שמונה ירדה לליגה הלאומית אחרי 13 עונות מוצלחות בליגת העל, ומיהרה להיפרד מהמאמן שלא צלח את משימת ההישרדות, סלובודן דראפיץ', וכעת האחרון רואה את שותפו לשעבר תופס את מקומו.

הבעלים איזי שרצקי בחר למשימה המאתגרת, עלייה מהירה בחזרה לליגת העל, את המאמן שי ברדה, שבמשך שנים עבד לצידו של קודמו בתפקיד, וכעת ינסה לעמוד במטרה הלא פשוטה. גם בעונה שעברה הוא אימן קבוצת צמרת בלאומית, מכבי פתח תקוה, שפיטרה אותו באמצע העונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ברדה, שחתם על החוזה באמצעות סוכנו רועי דניאל, אמר: "אני שמח לחתום במועדון כמו עירוני קריית שמונה, אני מודה לאיזי על האמון - ועכשיו זמן למעשים. אעשה כל שיידרש כדי להחזיר את המועדון החשוב הזה, שזכה בכל תואר אפשרי בארץ, למקום הראוי לו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר