פלטהאוזן והזריקה שלא הגיעה

מבוכה גדולה בהפועל חיפה, לאחר שרופא הקבוצה איחר להגיע למשחק מול הפועל ב"ש - ובכך נמנעו זריקה וטיפול מהשוער ההולנדי שהחמיץ את המשחק בשל בעיות גב • הקבוצה של דני גולן אמנם נראית טוב בשבועיים האחרונים, אבל מבינה שאת הרכבת לפלייאוף העליון היא החמיצה

פלטהאוזן. דוקטור, תציל אותי // צילום: עמי שומן // פלטהאוזן. דוקטור, תציל אותי

הפועל חיפה לקחה אמנם 4 נקודות משני משחקיה האחרונים מול מכבי חיפה והפועל ב"ש, אך היא עדיין רחוקה 4 נקודות ממקום בפלייאוף העליון, כאשר מחכים לה עוד משחקים קשים מול מכבי פ"ת, עירוני קריית שמונה ומכבי ת"א. "אולי לא נהיה בפלייאוף העליון, אבל הוכחנו שעם שחקנים טובים אפשר להגיע להישגים. הקבוצה היתה צריכה להיבנות כך מתחילת העונה ולא מינואר", אמרו במועדון מקרית חיים.

 

בתוך כך, סיפור מוזר התרחש אתמול לפני המשחק. השוער פיט פלטהאוזן שסבל מכאבי גב ביקש לקבל זריקה. אלא שרופא הקבוצה, שעובד גם בבית החולים רמב"ם, התעכב ובצוות המקצועי התלבטו מה לעשות. השוער ההולנדי הבהיר כי הוא צריך זריקה על מנת לשחק ובחיפה פנו לרופא של הפועל ב"ש ושאלו אם יוכל לתת זריקה לפלטהאוזן. בב"ש נענו בחיוב, אך בסופו של דבר הוחלט שלא לקחת סיכון ופתחו עם רובי לבקוביץ' בין הקורות, החלטה שהוכיחה את עצמה.

 

בן בסט וכץ. הודעת תמיכה מהבעלים // צילום: אנצ'ו ג'וש - ג'יני

 

בהפועל חיפה לא מתכוונים להעמיד את החלוץ עדן בן בסט לדין בעקבות ירידתו לחדר ההלבשה לאחר שהוחלף במחצית השנייה. בן בסט לא לחץ את ידו של המאמן דני גולן, אך בקבוצה מאמינים כי היום תיערך שיחה בין השניים. גולן עצמו אמר כי "עדן יודע שטעה, אנחנו נדבר והכל יהיה בסדר". הבעלים יואב כץ שלח אמש מסרון לבן בסט ובו כתב: "אתה המנהיג של הקבוצה". לאנשי הקבוצה הבהיר כץ כי "לא צריך לעשות עניין מכל דבר. צריך לפתור את הדברים בשקט". 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר