אוהדי הפועל חיפה שוב קראו לקלינגר להתפטר: "מקבל זאת באהבה"

הקהל החיפאי שהגיע לאצטדיון גרין לא אהב את ה-1:1 מול בני ריינה • המאמן הגיב: "אם ארבע נקודות מתוך שש זה לא מספיק אז כנראה שיש ציפיות ואנחנו צריכים לעמוד בהן" חנן ממן: "הייתי קונה את המצב הזה עם איך שהתחילה העונה"

קלינגר. רוצה להתחזק, צילום: מאור אלקסלסי

הפועל חיפה פתחה עונה עם ארבע נקודות מתוך שש אפשריות, אבל כנראה שעבור חלק מהקהל שלה זה לא מספיק. כמה מאות אוהדים הגיעו הערב (ראשון) לנוף הגליל ובסיום הם קראו למאמן ניר קלינגר להתפטר מתפקידו, זאת כאמור, אחרי תיקו 1:1 מול בני ריינה ואחרי שבשבוע שעבר הקבוצה ניצחה בבית את הפועל ת"א.

"אני מקבל זאת באהבה" אמר קלינגר בסיום והוסיף: "אם ארבע נקודות מתוך שש זה לא מספיק אז כנראה שיש ציפיות ואנחנו צריכים לעמוד בהן. אני מנסה וכך גם הקבוצה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הקשר חנן ממן, שכבש את ה-0:1 של קבוצתו בפנדל וחוגג יום הולדת 33 הוסיף: "זה מבאס כי היינו צריכים לנצח. כבר הובלנו והיה צריך לשמור על היתרון הזה. ברמה האישית הייתי קונה ארבע נקודות מתוך שש עם איך שהתחילה העונה". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר