מכבי תל אביב מגיעה למשחק מחר (חמישי, 21:00) מול ניס ביתרון מינימלי ואם זאת כה חשוב - 0:1. לקראת הגומלין מול הצרפתים, מאמן הקבוצה ולאדן איביץ', וקפטן הצהובים, שרן ייני, ערכו הערב מסיבת עיתונאים.
"אנחנו יודעים נגד מי אנחנו משחקים, עברנו משחק אחד, מחר יהיה המשחק השני", אמר איביץ', "שתי הקבוצות שיחקו בליגה, לשתי הקבוצות יש סגלים רחבים. אנחנו הענקנו מנוחה לחלק מהשחקנים, גם הם. ברור שאנחנו מתכוננים בצורה הכי טובה שאפשר, ניתן את המיטב שלו כדי להשיג תוצאה שתעניק לנו את העלייה לשלב הבתים של הקונפרנס ליג".
על סיכויי העלייה הוסיף המאמן: "הסיכויים הם 50:50. ניצחנו את המשחק הראשון, זה היה משחק קשה מאוד, שתי הקבוצות יצרו מצבים. ניס היו טובים יותר במחצית הראשונה ויצרו הזדמנויות טובות. במחצית השנייה היינו טובים יותר, כבשנו ואולי היינו יכולים לכבוש שער או שניים נוספים.
הכל תלוי בהרבה דברים, איך נפתח את המשחק, אם נצבור ביטחון, איך ננצל אותו, איך ננצל שטחים. הרבה דברים יהיו שונים לעומת המשחק הראשון אבל אנחנו חייבים להיות מוכנים, להסתגל מהר ככל האפשר ולשחק את המשחק שלנו".
הקפטן שרן ייני הוסיף: "כמובן שאנחנו מצפים למשחק קשה. היריבה איכותית מאוד, הרגשנו אותה גם במשחק הראשון .הם משחקים בבית, אנחנו מכבדים אותם מאוד, אבל מאמינים בעצמנו ומגיעים למשחק עם אומץ. יש לנו תוצאה טובה איתנו ואנחנו צריכים לעשות משחק שבו אנחנו מרוכזים וקשוחים".