גם אצילי ומיכה על המוקד: ראש הממשלה העלה פוסט נוקב בנושא האלימות נגד נשים

יאיר לפיד העלה פוסט לרשתות שבו קרא למעורבות חברתית נגד התופעה והזכיר את הכדורגלנים שהיו מעורבים ב'פרשת הקטינות': "זה תפקידנו כחברה וזו חובתנו כממשלה למגר את התופעה"

מיכה ואצילי. אחריהם, כולם נזהרים יותר , צילום: עמי שומן

מיום רביעי האחרון, בו קפצה לכותרות שוב 'פרשת הקטינות' בו היו מעורבים עומר אצילי ודור מיכה בחשיפה של העיתונאי אלמוג בוקר, לא מעט אנשים התייחסו לנושא הרגיש. מי שהיום (ראשון) החליט גם להתייחס לנושא הוא לא אחר מאשר ראש ממשלת ישראל – יאיר לפיד – שנתן דגש על האלימות נגד נשים בחברה הישראלית והזכיר גם את הפרשה ביו היו מעורבים הכדורגלנים, שמשחקים היום במכבי חיפה והפועל ב"ש.

"האלימות כלפי נשים היא כתם על המדינה והיא לא יכולה להמשך", כתב לפיד, "רק בשבוע האחרון שוב נרצחה אישה בידי בעלה, בת נרצחה בידי אביה, נחשפו פרטים מזעזעים נוספים בפרשת אונס הסוהרת בבית הכלא, נחשפו התכתבויות מחפירות של הכדורגלנים מפרשיית הקטינות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עוד כתב לפיד: "כל המקרים האלה שונים מאוד אחד מהשני, אבל יש להם מכנה משותף: זו אלימות נוראה שהופנתה כלפי נשים. זה תפקידנו כחברה וזו חובתנו כממשלה למגר את התופעה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר