קיארטנסון לאוהדי מכבי ת"א: "נתראה בעונה הבאה"

החלוץ האיסלנדי של מכבי ת"א, שעשוי להימכר בקיץ הקרוב, העלה פוסט מפתיע: "מבין את האכזבה מכך שלא זכינו באליפות. מאוכזב בדיוק כמוכם" • שכטר נמצא על סף חתימה בקריית שלום

צילום: דני מרון // וידאר קיארטנסון. יחזור לקריית שלום בעוד חודש?

במכבי ת"א ממשיכים לעבוד על צביון שונה לקראת העונה הבאה. רק אתמול שוחררו ז'אן סילבן באבין, אופיר דוידזאדה, גידי קאניוק וניק בלקמן אחרי שעונת ההשאלה שלהם הסתיימה והם צפויים לשוב לקבוצותיהם.

מי שעדיין לא יודע האם ימשיך לשחק גם בעונה הבאה בקריית שלום הוא החלוץ האיסלנדי וידאר קיארטנסון, שהעלה הערב (רביעי) פוסט לא שגרתי לחשבון האינסטגרם. 

"אני מבין את האכזבה מכך שלא זכינו באליפות וגם אני מאוכזב בדיוק עמו האוהדים", ציין קיארטנסון, "אני יודע שכולכם חלמתם על אליפות. תמכתם בנו בתקופות הטובות וגם ברעות ואני יודע שהקבוצה לא החזירה לכם את מה שמגיע לכם, אוהדים יקרים. נתראה בעונה הבאה. יאללה מכבי".

בתוך כך, החלוץ איתי שכטר, שסיים את חוזהו בבית"ר ירושלים, נמצא על סף חתימה בקבוצה. הצדדים הגיעו להבנות על רוב התנאים ושכטר אמור לחתום, ייתכן כבר מחר, על חוזה לשנתיים, בשכר המוערך בכ-350 אלף דולרים לעונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר