עיריית ת"א למנספורד: "חזרתם בכם מההסכמים"

מנכ"ל העירייה שלח תשובה למנכ"ל של הצהובים בנוגע לבלומפילד: "מדובר בדרישות חדשות והערות רבות המהוות חזרה מהסכמות קודמות. לא ניתן לדון בעניין בתקופה סמוכה לבחירות המקומיות"

צילום: עמי שומן // שיפוצים בבלומפילד. מכבי תחזור ליפו?

בעקבות האיומים של בן מנספורד על כך שמכבי תל אביב תשקול שלא לשחק בעונה הבאה באצטדיון בלומפילד, הוציא הערב (רביעי) מנכ"ל העירייה, מנחם לייבה, מכתב תגובה לצהובים. במכתב המדובר מבהיר לייבה כי הדרישות של הצהובים מהוות חזרה מההסכם הקודם ושהם לא ידונו על כך עם הצהובים עד לאחר הבחירות. 

"קיבלנו את הערותיכם לטיוטת החוזה ההרשאה והשימוש באצטדיון שהתקבלו אצלנו. מדובר בדרישות חדשות והערות רבות המהוות חזרה מהסכמות קודמות ומשמעותן הינה שינוי מהותי ומשמעותי של טיוטת ההסכם המקורי, שעלול להשפיע גם על יכולתן של הקבוצות האחרות להשתמש באצטדיון", כתב לייבה, "בנסיבות אלה ועל פי הנחיית היועץ המשפטי, לא ניתן לדון בנושאים מהותיים אלו בתקופה סמוכה לבחירות המקומיות ולאור המגבלות החוקיות בהקשר זה". 

מהכתוב עולה כי היועץ המשפטי לעירייה הנחה את עיריית תל-אביב-יפו לחתום על ההסכם לשימוש באצטדיון בלומפילד רק לאחר הבחירות המקומיות. זאת לאור החלטת קבוצת מכבי תל אביב לפתוח את רוב סעיפי ההסכם לדיון מחודש.

מנכ"ל עיריית תל אביב הוסיף: "לאור האמור תידחה הפגישה בראשותי למועד חדש שייקבע מיד לאחר הבחירות. כדי לנצל את הזמן בתקופה זו, הנחיתי את הנהלת היכלי הספורט לשבת על המדוכה ולהיפגש עמכם כדי לצמצם ככל הניתן את המחלוקות והפערים". 

בן מנספורד. הדיונים יידחו לאחרי הבחירות? // צילום: עמי שומן

לייבה סיכם את מכתבו: "חשוב לזכור כי ההסכם מבוסס על רצונה של העירייה להעמיד עבור הקבוצות התל אביביות אצטדיון חדיש ברמה בינלאומית ולשם כך מושקעים חצי מיליארד שקלים מכספי הציבור, ללא החזר השקעה כלל, ושבנוסף אליהם העירייה אף מתכוננת לסבסד משמעותית את התפעול השוטף שלו. אין לנו ספק כי האצטדיון המשודרג שייפתח בעונת המשחקים 2019/20 ישמש בית למכבי תל אביב ולכל הקבוצות התל אביביות ויביא כבוד רב לספורט בעיר ובמדינה כולה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר