שביעות רצון במכבי ת"א לאחר ה-70:88 אמש (ראשון) על הפועל גלבוע/גליל. המאמן יאניס ספרופולוס אהב את עבודת ההגנה של שחקניו במרבית שלבי המשחק וגם היה מרוצה מההתקפה בחלקים רבים, אך לא אהב כמה מהאיבודים שהיו במשחק ואף העיר על כך בסיום.
המאמן היווני התייחס לעובדה שהשחקנים הישראלים שלו קיבלו פעם נוספת דקות משחק משמעותיות ואמר: "אני לא צריך את החוק הרוסי כדי שהישראלים ישחקו".
דיאנדרה קיין נראה משוחרר אחרי תקופה ממושכת ותרם 9 נקודות. לסובבים אותו סיפר שאמו השוהה בארצות הברית מרגישה טוב יותר אחרי המחלה הקשה שתקפה אותה. "אנשים לא הבינו מה עובר עליי בגלל הסיבות האישיות", אמר, "עכשיו אני חוזר לקצב".
הגארד הצהוב התייחס לטענות כי הסיבוב השלישי מיותר: "אנחנו פה כבר שמונה חודשים ואני יודע שהסיבוב השלישי לא פופולרי. אם היו מקצרים את הליגה זה כנראה היה טוב יותר, אבל זה לא תלוי בנו ואנחנו צריכים לעשות את הטוב ביותר שאפשר".
מהעבר השני, בגלבוע קיבלו בשורות טובות מכיוונו של יותם חנוכי הצעיר שצפוי לחזור במשחק הבא מול הפועל חולון אחרי היעדרות של שנה מהמגרשים בשל פציעה קשה ברצועות הברך. הפורוורד המוכשר מתאמן בשבועות האחרונים עם הקבוצה ובצוות המקצועי ינסו להעניק לו דקות ראשונות במחזור הקרוב.
מדובר גם בבשורות טובות עבור נבחרת העתודה שסובלת מחוסר גדול בעמדות הפנים, ואם חנוכי יהיה בכושר משחק מספק זו תהיה תוספת כוח משמעותית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו