ההצלחה נמשכת: הקדטים נשארו בדרג א'

החבורה של ברק דמיציאן הביסה 53:83 את אסטוניה באליפות אירופה עד גיל 16 והבטיחה שבשנה הבאה כל הנבחרות הצעירות של ישראל יהיו בדרג הבכיר של היבשת לראשונה מאז 2009. שארפ הצטיין עם 27 נקודות

צילום: באדיבות אתר פיב"א // שארפ מרחף, הערב באיטליה

הקיץ המוצלח של הכדורסל הישראלי בזירה הבינלאומית נמשך: הערב (רביעי) עמדה נבחרת הקדטים במשימה שהוצבה לה והבטיחה את הישארותה באליפות אירופה דרג א' גם בשנה הבאה עם ניצחון גדול 53:83 על אסטוניה.

אחרי האכזבה המסוימת מההפסד הדרמטי לקרואטיה, השחקנים הצעירים של ברק דמיציאן התפוצצו על האסטונים ובמחצית כבר הובילו ביתרון דו ספרתי. בחצי השני היריבה התפרקה וההפרש הלך וצמח עד שריקת הסיום.

עמנואל שארפ כמובן שוב היה רמה אחת מעל כולם וסיים עם 27 נקודות (9 מ-14 מהשדה), ניר טאוב היה מעולה גם הוא ופלרטט עם טריפל דאבל של 15 נקודות, 9 ריבאונדים ו-8 אסיסטים.

בזכות הניצחון, בשנה הבאה יהיו כל נבחרות הישראליות בדרג א' של היבשת, לראשונה מאז שנת 2009 – עדות לעבודה הטובה שנעשה באגף המקצועי של איגוד הכדורסל בשנים האחרונות. ביום שישי (19:45) תפגוש ישראל את ליטא או לטביה במשחקי הדירוג 9-12.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר