הפועל ירושלים הודיעה הערב (ראשון) גם על חזרתו של הפורוורד המצטיין טיישון תומאס עד סיום העונה. תומאס סירב בתחילה לחזור ובימים האחרונים אנשי הקבוצה הפעילו עליו מכבש לחצים עד שהתרצה לשוב וצפוי להגיע לישראל בימים הקרובים.
תומאס הוא הזר החמישי שיסכים להגיע לישראל בתום פגרת הקורונה אחרי שגם סולימאן בריימו, עמנואל טרי, ג'ייקובן בראון וג'יימס פלדין, אישרו הגעה בימים האחרונים.
בתוך כך, תפנית בשיחות עם ג'ון הולנד. לאחר שנראה היה שהפורוורד לא יגיע לישראל, במהלך היום התחדשו המגעים בין הצדדים וכרגע קיימת אופטימיות שהשחקן ישוב לישראל.
מכבי תל אביב. אלייז'ה בראיינט צפוי לחזור לישראל בימים הקרובים ולהיכנס לבידוד לפני החזרה לאימונים לקראת חידוש העונה.
הפועל אילת. הגארד מילטון דויל (26, 1.93 מ') סיכם את תנאיו וצפוי להגיע לישראל בימים הקרובים, כך נודע לראשונה ל"ישראל היום". דויל שיחק בעונה שעברה במורסיה הספרדית והעונה בקבוצת הפיתוח של שיקגו בולס בג'י-ליג, ווינדי סיטי בולס, בשורותיה העמיד ממוצעים מרשימים של 17.5 נקודות, 5.9 אסיסטים ו-4.1 ריבאונדים למשחק.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו