שארונאס יאסיקביצ'יוס, הזכור לאוהדים בישראל כשאראס הליטאי, התראיין אתמול (שבת) לתקשורת היוונית וטען: "אני חושב שהייתי חלק משתי הקבוצות הטובות ביותר בהיסטוריה של אירופה".
מאמן פנרבחצ'ה בהווה הסביר: "צריך לדבר על מכבי תל אביב מ-2003 עד 2005, וגם לדבר על פנאתינייקוס של 2009. האלמנט הזה היה השלמות של הקבוצות שנבנו. כולם היו כל כך שונים, כל כך מוכשרים. שמות נהדרים.
"ורק העובדה שהיינו באותו חדר הלבשה במשך שנים, אבל לא רק באותו חדר הלבשה, כי באמת הסתדרנו ממש טוב אחד עם השני. תמיד היינו ביחד, גם מחוץ למגרש. זה לא קל להשגה".
שאראס התייחס גם לשיפוץ של האואקה החדשה: "זה כמו חלום! זה פנטסטי. המועדון עשה עבודה מצוינת. ברור שאחד הרעיונות החשובים ביותר הוא לנסות להתפתח, לשפר דברים. אני חושב שאנחנו צריכים את זה הרבה יותר ביורוליג. רעיונות חדשים, אולמות חדשים, יותר אכפתיות לאוהדים כי אני חושב שהאוהדים מתלהבים מדברים כאלה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו