מספר שבועות לאחר החלטה המשטרה שלא לחדש את רישיון העסק של היכל קבוצת שלמה בתל אביב, ל״ישראל היום״ נודע כי לאחר מאמצים ממושכים, המשטרה צפויה לאשר בקרוב את אולם הספורט העירוני ולהעניק לו רישיון עסק קבוע, דבר שיאפשר אירוח משחקים במקום.
ההחלטה המקורית הפתיעה את אנשי האדומים, כמו גם את אנשי חברת היכלי הספורט שמנהלים את האולם. מאז נפתח בשנת 2014 האישורים התקבלו בכל שנה ללא בעיות. עד כה כל גופי הרישוי המוסמכים שבדקו את היכל קבוצת שלמה, בין היתר ארגון כבאות והצלה ומשרד העבודה והרווחה, אישרו את האולם פרט למשטרה.
על פי גורמים המעורים בפרטים החלטת המשטרה התקבלה בשל החשש, לטענתה, שלא קיים ציר נוסף של מילוט ופנוי מהאולם במצב של או אסון במקום, אולם לאורך העשור האחרון האישור כאמור ניתן. חברת היכלי הספורט ועיריית תל אביב לצד הפועל תל אביב פועלים על מנת לשנות את ההחלטה ולאחר שהוצגו פתרונות חלופים לפתרון הבעיה באולם, הערכות הן כי יתאפשר לאפשר לאדומים לשוב ולשחק בהיכל קבוצת שלמה כבר בימים הקרובים.