צרות בגן עדן: אחד מכוכבי הפועל תל אביב נפצע ובספק רב לפתיחת העונה

אחרי הניצחון 75:92 אמש על אליצור נתניה, האדומים הודיעו כי תומר גינת סובל מקרע חלקי בגידי המפשעה ויעבור הערכה מחודשת בעוד שלושה שבועות • יספיק להיות כשיר למשחק הראשון ביורוקאפ בסוף החודש?

הפועל תל אביב. צילום: הפועל תל אביב

הפועל תל אביב בכדורסל הייתה על דרך המלך עם שלושה ניצחונות ומאזן מושלם במשחקי ההכנה עד כה, אבל רגע לפני היציאה לבלגרד היא קיבלה חדשות מדאיגות. 

תומר גינת, אחד מכוכבי הקבוצה, אובחן עם קרע חלקי בגידי המפשעה לאחר שנפצע במהלך הניצחון 75:92 על אליצור נתניה במשחק ההכנה שנערך אמש (שבת) בהדר יוסף. על פי הודעת הקבוצה, הפורוורד יחל מחר בשיקום ויעבור הערכה מחודשת בעוד שלושה שבועות, כך שהוא לא יצא עם שאר חבריו לבלגרד למחנה האימונים וצמד משחקי הכנה. 

משחקה הרשמי הראשון של הפועל תל אביב יתקיים ב-24.9 מול חובנטוד בדאלונה הספרדית, לה הפסידה ברבע גמר המפעל לפני שנתיים. ספק רב אם גינת יצליח להיות כשיר למשחק הראשון של פתיחת העונה, אבל הקבוצה עצמה תקבל חיזוק משמעותי עם הגעתו של ברונו קאבוקלו, שיחבור לחבריו החדשים כשיחזרו מבירת סרביה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
גינת, צילום: הפועל ת"א
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר