יש חיים גם בלי דז'יקיץ': הפועל ירושלים מושלמת בבית אחרי 68:88 על הפועל חיפה

יובל זוסמן הוביל את הקבוצה נטולת המאמן לניצחון קליל עם 24 נקודות • ג'ורג' קינג (29, 1.98) המשחק בעמדות הפורוורד, חתם בעירוני נס ציונה • כל העדכונים - 05/01

יובל זוסמן. מחזיקת הגביע תפתח את האימונים בבולגריה. צילום: דני מרון

15:15 - הפועל ירושלים נותרה מושלמת בבית עם 68:88 על הפועל חיפה

הקבוצה מהבירה פתחה היום (שישי) את העידן שאחרי אלכסנדר דז'יקיץ' ברגל שמאל כשניצחה בביתה את הפועל חיפה, 68:88 קל. היא עשתה זאת ללא מאמן על הקווים ועם מפגן שלשות מרשים. מאזנה עד כה במשחקי הבית: 0:3.

יובל זוסמן הוביל 4 קלעים ירושלמים בדאבל פיגרס עם 24 נקודות - שיא קריירה. ליוואי רנדולף הוסיף 15 משלו. גם ספידי סמית', המזוהה מאוד עם דז'יקיץ', הוכיח שהוא בעניינים גם אחרי העזיבה של הסרבי. הוא קלע 10 נקודות, חילק 11 אסיסטים וקלט 7 ריבאונדים.

9:45 – זר חדש בנס ציונה: ג'ורג' קינג חתם

עירוני נס ציונה הודיעה היום (שישי) על החתמתו של הפורוורד האמריקני ג׳ורג׳ קינג, כפי שפורסם לראשונה ב״ישראל היום״. קינג (29, 1.98) המשחק בעמדות הפורוורד, חתם בקבוצה עד לסיום העונה ויצטרף לסגל של אלעד חסין.

בעונה הקודמת שיחק קינג באוסטרליה, ואת העונה הנוכחית פתח פעם נוספת בליגת הפיתוח, כאשר רשם במדי קבוצת הבת של הקליפרס 10.7 נק׳ ו-3.9 ריב׳ למשחק. זו תהיה הפעם הראשונה של השחקן בישראל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר