ממשיכה להתחמש: הפועל תל אביב הודיעה על החתמתו של דז וולס

הגארד/פורוורד בן ה-31 חתם על חוזה עד סיום העונה ויהיה הזר השמיני בסגל של דני פרנקו • ההחתמה מגיעה על רקע מצבם הרפואי של ג'ייקובן בראון, ג'יילן הורד, בריאן אנגולה ותומר גינת

הטקס שערכה הפועל ת"א לזכרם של בני משפחת קוץ // ספורטס רבי

רגע אחרי הניצחון המרשים על הפועל ירושלים, הודיעה הפועל תל אביב על החתמתו של דז וולס, גארד/פורוורד בן 31 עד סיום העונה. את עונותיו האחרונות העביר וולס בליגה הסינית ובליגה הפיליפינית, והפעם האחרונה בה שיחק באירופה הייתה לפני ארבע וחצי שנים, במדיה של פזארו האיטלקית. וולס יצטרף לקבוצה בבלגרד, לקראת המשחק נגד המבורג ביורוקאפ, ואם יעבור את הבדיקות הרפואיות צפוי להיכלל בסגל.

בכך, הופכת הפועל תל אביב לקבוצה בעלת מספר הזרים הרב ביותר בליגה, ועם שמונה כאלה היא עוקפת את מכבי תל אביב והפועל ירושלים שמחזיקות בשבעה שחקנים זרים בסגל. הסיבה לכך היא הפציעות של ג'ייקובן בראון, שעבר ניתוח ויעדר לתקופה ארוכה, וגם של תומר גינת, ג'יילן הורד ובריאן אנגולה, עליהם אמר המאמן דני פרנקו לאחר הניצחון אמש: "הם יעדרו לתקופה ארוכה, לא לשבועיים שלושה".

"שמח שבימים מאתגרים ומורכבים אנחנו מצליחים להניע שחקנים טובים כמו דז להגיע להפועל". אמר מאמן הקבוצה דני פרנקו: "מאמין שלמרות הפציעות הרבות מהן אנו סובלים כרגע נדע להמשיך להצליח ובמקביל לאפשר לשחקנים את זמן ההתאוששות לו הם נדרשים, הרבה בזכות הליבה האיכותית של השחקנים שכבר אצלנו, הלכידות שבנינו יחד עם תמיכת המערכת והקהל הגדול שלנו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר