הפועל חולון סיימה הערב (שלישי) את העונה האירופית במקום הרביעי בליגת האלופות אחרי שהפסידה 88:68 ללודוויגסבורג הגרמנית במשחק על המקום השלישי.
גיא גודס אמר: "אחת הסיטואציות הקשות זה לשחק במשחק על המקום השלישי, אף אחד לא רוצה לשחק במשחק הזה. הייתי בסיטואציה הזו כשחקן. לודוויגסבורג היו יותר אנרגטיים מאיתנו והיו שלושה צעדים לפנינו כל הזמן. היינו צריכים להביא יוצר אנרגיות.
אנחנו מאוד גאים במה שעשינו. לא קל אחרי הפסד כזה, אבל צריך לקחת את הדברים החיוביים ולהסתכל על חצי הכוס המלאה. נלמד גם מהטעויות. אנחנו צריכים להירגע קצת ולהישאר ביחד כי כבר בסוף השבוע אנחנו מתחילים את הפלייאוף בישראל".
המאמן נשאל על התקרית עם מייקל קייזר על הספסל במהלך המשחק במהלכה השניים החליפו דברים וענה בקצרה: "אני לא יכול לענות על השאלה הזאת. זה יישאר בינינו ואנחנו נפתור את זה".
טיירוס מגי הוסיף: "נתנו הכל במשחקים האלה, אבל שיחקנו מול קבוצות קשוחות והפסדנו. אני מאוכזב וגם גאה ביחד. נלחמנו וניסינו הכל".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו