רגע לפני משחקי חצי גמר ליגת האלופות שיתקיימו מחר (שישי), נערכה היום מסיבת העיתונאים הרשמית שמארגנת ליגת האלופות בבילבאו, בהשתתפות ארבעת המאמנים וארבעת הקפטנים של הפועל חולון, טנריפה, מנרסה ולודוויגסבורג.
הראשון לשאת דברים באירוע היה המאמן של הפועל חולון, גיא גודס: "אנחנו שמחים מאוד להגיע לפיינל פור ולייצג את הפועל חולון פה. יהיה איתנו 1,000 אוהדים שידחפו אותנו כמיטב המסורת של חולון, ואנחנו מקווים שנוכל להשלים את המטרה שלנו".
גיא פניני הקפטן של הפועל חולון הוסיף גם הוא דברים: "זו התרגשות גדולה מאוד עבורנו להיות פה, עשינו דרך יפה עד כאן ועכשיו אנחנו רוצים להמשיך את הדרך שלנו בפיינל פור. יש לחץ אבל אנחנו צריכים לדעת לשלוט בו"
"הפועל חולון היא כמו משפחה אחת - האוהדים, המנהלים, השחקנים. אנחנו בטוחים שתהיה באולם אווירה נהדרת ואנחנו מקווים שהיא תעזור לנו להתקדם לגמר".
לאחר מסיבת העיתונאים עלתה הפועל חולון לפרקט לאימון המסכם לקראת חצי הגמר. כל שחקני הסגל של גיא גודס כשירים למשחק, ומחר במהלך היום תתקבל החלטה מי לא יירשם, כשככל הנראה ההתלבטות של הצוות המקצועי היא בין היידן דלטון לפרדריק בורדיון.
בשעות הבוקר תגיע חולון לאימון קליעות קצר ואחרון לפני המשחק, צפו בדברים שהיו לרפי מנקו לומר לקראת המשחק: