האם גלן רייס ג'וניור חושב ברצינות על חזרה לישראל? שבוע בדיוק לאחר שהועף מהפועל חולון לאחר שתקף את חברו לקבוצה גיא פניני בחדר ההלבשה בסיום ההפסד הביתי לגלבוע/גליל, ה-MVP של ליגת העל, מאותת לאוהדים בישראל.
הכוכב הפרובלמטי שלח היום (שני) הודעת התנצלות לאוהדי הפועל חולון, אולי על רקע האפשרות שיחזור לשחק בארץ בקבוצה אחרת. כזכור, רק אתמול עירוני נהריה הביעה עניין גלוי ברייס ואף שלחה לו טיוטת חוזה לחתימה.
"למדתי מניסיון שהחיים זה משחק שאתה לא יכול לשחק בו מבלי לעשות טעויות, אבל עדיין כואב לי להיות במצב בו אני יודע שהטעות שלי אכזבה את כולכם", כתב רייס בהודעת ההתנצלות, "עבדתי קשה מאוד כדי לעלות על הדרך שהובילה אותי להפועל חולון ולהיות שחקן טוב יותר ואדם טוב יותר. מעומק הלב שלי, אני רוצה להגיד לכולכם שאני מצטער ותודה על ההזדמנות שקיבלתי בקבוצה שלכם".
כזכור, ביום שני שעבר, רייס ירד בסיום המשחק עצבני, השתולל בחדר ההלבשה והתנפל בחבטות על פניני, שספג אגרופים לפניו והועבר באופן מיידי לקבלת טיפול רפואי בבית חולים. זמן קצר לאחר מכן הוציאה הנהלת חולון את הודעת שחרורו של רייס.
פניני עצמו לא הגיש תלונה, ואף סירב לשתף פעולה עם שוטרי מרחב איילון שבאו לגבות ממנו עדות. עם זאת, במשטרה החליטו לא להניח לסיפור, והגיעו בשעות אחר הצהריים לדירתו של הכדורסלן חנן קולמן, שבה שהה באותה העת רייס, ולקחו אותו לחקירה בתחנת המשטרה בבת ים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו