המצב הסבוך בין רוסיה לאוקראינה ממשיך לתת את אותותיו גם על הכדורסל האירופי. ארבעה משחקני צסק"א מוסקבה החליטו לעזוב את רוסיה בעקבות המצב ועדיין לא ברור האם ומתי ישובו.
מדובר בטורניקה שנגליה, יואנס פויגטמן, איפה ליונדברג ומריוס גריגוניס. "מסיבות אישיות הקשורות הנוכחיות למצב הנוכחי וההשלכות האפשריות השחקנים חוזרים למדינותיהם", נאמר בהודעת המועדון הרוסי. "כשהמצב יחזור לקדמותו ייפתר המצב החוזי מול השחקנים".
גם ארתוראס גודייטיס ושבאז נאפייר עוזבים את זניט סנט פטרסבורג, כמו גם המאמן קאזיס מקסוויטיס שעובד בפארמה הרוסית.
כמו כן, נבחרת צ'כיה תשלח לאוקראינה את כל ההכנסות מהכרטיסים שנמכרו למשחק מול נבחרת בולגריה במוקדמות אליפות העולם. כזכור, מאמנה הישראלי של צ'כיה ננו גינזבורג, עובד גם כמאמן בפרומיטיי האוקראינית שכבר כמה שבועות נמצאת בנימבורק בעקבות המצב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו