רמי לינדהולם. חוויות קשות במיוחד אולימפיאדה | צילום: אי-פי

גולש סקי באולימפיאדת החורף: "איבר המין שלי קפא, הכאב היה בלתי נסבל"

בתנאי מזג אוויר קפוא ורוחות סוערות, רמי לינדהולם (24), אומנם סיים במקום ה-28 במרוץ הקרוס קאנטרי ל-30 ק"מ, אך כמעט ונאלץ להקריב איבר רגיש במיוחד מגופו: "רק רציתי לסיים את התחרות. הרגשתי אאוץ' אחד גדול"

אחרי קצת יותר משבועיים של שיאים, אולימפיאדת החורף ננעלה אתמול בטקס נוצץ, אבל מסתבר שהסיפורים האישים של הספורטאים דווקא ממשיכים להיערם.

הפעם מדובר בגולש הסקי הפיני, רמי לינדהולם, שאומנם סיים במקום ה-28 במרוץ ה-50 ק"מ בענף סקי קרוס קאנטרי (שהתקצר ל-30 ק"מ), אך כמעט ונאלץ להקריב איבר רגיש במיוחד מגופו.

רמי לינדהולם. רק שיהיה בריא, צילום: גטי אימג'ס

במהלך המירוץ, שהתנהל בתנאי מזג אוויר קשים וקפואים, שכללו רוחות עזות במיוחד, המארגנים החליטו לקצר את המירוץ ל-30 ק"מ, אבל לינדהולם בן ה-24, שסבל כל הדרך מבעיה קשה במפשעתו, הצליח לסיים את המרחק רק אחרי 76 דקות ולטענתו עם איבר מין קפוא!

גוש הסקי מפינלנד סיבר לסוכנות 'רויטרס' מה באמת עבר עליו במהלך שעה וחצי של גלישה בקור המקפיא: "אתם בטח יכולים לנחש איזה חלק בגוף היה קצת קפוא מכולם, כשסיימתי את המסלול. זו הייתה אחת התחרויות הגרועות ביותר בן לקחתי חלק. זה היה רק ​​על להילחם לסיים את המירוץ הזה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לינדהולם, שהתחרה באולימפיאדה הראשונה שלו, וקיבל מהמארגנים שקית חום מיוחדת על מנת להפשיר את איבר מינו, המשיך לשתף: "אני רק יכול להגיד שהכאב היה בלתי נסבל בעיקר לאחר שהאיבר שלי התחיל להפשיר. זה היה כאב חד גדול. פשוט אאוץ' אחד גדול".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...