סנסציה בטורניר הנשים: ארה"ב הודחה בחצי הגמר

פנדל של ג'סי פלמינג העניק לקנדיות 0:1 וניצחון ראשון אחרי 20 שנה על אלופת העולם • כדורסל: האמריקאיות שמרו על מאזן מושלם בעזרת 82:93 איכותי על צרפת

לינדזי הורן מנסה להתנחם אחרי השריקה // רויטרס

אחרי 20 שנה, נבחרת הנשים של קנדה סוף סוף הצליחה לנצח את אלופת העולם ארה"ב, וזה קרה היום (שני) בצהריים בעיתוי הטוב ביותר מבחינת הקנדיות – חצי גמר טורניר הנשים באולימפיאדת טוקיו.

פנדל של ג'סי פלמינג בדקה ה-74 העניק לקנדיות 0:1 יקר במיוחד וגם העפלה ראשונה לגמר אולימפי בכדורגל נשים דווקא על חשבון אלופת העולם מ-2015 ו-2019. הקנדיות יתחרו על הזהב מול המנצחת במשחק חצי הגמר השני בין שבדיה לאוסטרליה.

קנדה חוגגת ניצחון ענק על ארה"ב // רויטרס,
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בכדורסל, האמריקאיות דווקא הצליחו לשמור על מאזן מושלם בעזרת 82:93 על צרפת, במשחק האחרון בבית ב' בטורניר הנשים. בזכות הניצחון, האמריקאיות כבר סופרות 52 ניצחונות רצופים בטורנירי כדורסל אולימפיים!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר