הדרבי של בירת ספרד נחשב לאחד המשחקים הכי מרתקים באירופה, ומחר (שבת, 22:00) הברנבאו ילבש חג כאשר ריאל מדריד תארח את אתלטיקו מדריד לקרב על פסגת הטבלה. ערב המחזור, הבלאנקוס מקדימים את היריבה העירונית בנקודה אחת ואת ברצלונה בארבע נקודות.
מעבר לחשיבות המכרעת במאבקי האליפות, המשחק הזה הוא גם על יוקרה. כיאה לך, הכוכבים של ריאל מדריד מגיעים אליו בסטייל - עם רכבי היוקרה של BMW- אחת מנותני החסות של המועדון.
ויניסיוס ג'וניור ולוקאס ואסקס בחרו בדגם היוקרתי ביותר - BMW i7 M70 xDrive - שמחירו עומד על 186,650 יורו. אחריהם ברשימה נמצאים קיליאן אמבפה וג'וד בלינגהאם שנוהגים ב-BMW i7 שמחירו 179,900 יורו. לוקה מודריץ', דני קרבחאל וטיבו קורטואה, שנשוי לדוגמנית הישראלית מישל גרציג - בחרו בדגם BMW XM ששוויו דומה.
ומי בחרו בדגם יחסית צנוע? אורליאן צ'ואמני ואנטוניו רודיגר "מסתפקים" בדגם BMW iX2 xDrive30, שמחירו עומד על 58,500 יורו.
עם כל הכבוד לרכבים, מי שיקנה את עולמו הוא לא השחקן עם הדגם היוקרתי ביותר, אלא זה שיבקיע את שער הניצחון בדרבי, אם וכאשר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוSome Real Madrid players with their BMW cars. pic.twitter.com/iel8oVPj3Y
— POOJA!!! (@PoojaMedia) September 26, 2024