צ'מטאי ושוכמן יישאו את הדגל במשחקים האירופאיים בפולין

האתלטית והרצה למרחקים ארוכים יחד עם הכדורסלן נבחרו להיות נושאי הדגל ולהוביל את המשלחת הישראלית בטקס הפתיחה המרגש על אדמת פולין בשבוע הבא • כל העדכונים - 15/6

לונה צ'מטאי סלפטר. כבוד גדול. צילום: AFP

18:30 - נבחרת הספיישל אולימפיקס המריאה לברלין

היום (חמישי) אחר הצהריים יצאה המשלחת הרשמית של ספורטאי ספיישל אולימפיקס למשחקים בברלין שיערכו בין ה-17 ל- 25 ביוני.  אל על המטיסה הרשמית של הנבחרת למשחקים, קיימה טקס מיוחד לרגל יציאתה של המשלחת, בטרקלין המלך דוד, במעמד דינה בן טל גננסיה, מנכ"לית אל על ומנכ"לית ספיישל אולימפיקס ישראל, שרון לוי בלנגה. 

המשלחת הישראלית כוללת 35 ספורטאים וספורטאיות, וכ-35 אנשי צוות בניהם מאמנים ומלווים כאשר הספורטאים הישראלים יתחרו בשמונה ענפי ספורט: אתלטיקה, טניס, ג'ודו, שחייה, אופניים, טניס שולחן, כדורגל ואף באולינג.

נבחרת הספיישל אולימפיקס, צילום: בן מלניק

11:25 - צ'מטאי ושוכמן יישאו את הדגל במשחקים האירופאיים בפולין

האתלטית והרצה למרחקים ארוכים לונה צ'מטאי נבחרה היום (חמישי) יחד עם שחקן נבחרת הכדורסל 3 על 3 חואקין שוכמן, להיות נושאי הדגל ולהוביל את המשלחת הישראלית בטקס הפתיחה המרגש על אדמת פולין במסגרת המשחקים האירופאיים, בשבוע הבא.

המשחקים הם אירוע רב ענפי המתקיים כל 4 שנים ומשמשים מעין "ניסוי כלים" ובה םמתחרים כמעט בכל הענפים האולימפיים. השנה, זו פעם ראשונה במשחקי אירופה שיהיו 2 נושאי דגל - אחד מכל מגדר.

האתלטית לונה צ'מטאי סלפטר מגדולות הספורטאיות של ישראל ואת חואקין שוכמן - כדורסלן ישראלי מוביל הן בכדורסל אולמות והן בכדורסל 3 × .3. המשלחת הישראלית תמריא לפולין ביום ראשון (18.6) ויומיים לאחר מכן, ב- 20.06 יתקיים טקס מרגש באושוויץ- בירקנאו בהשתתפות כלל 200 חברי המשלחת האולימפית.

חואקין שוכמן. קיבל את הכבוד, צילום: עודד קרני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר