מתנת פרידה: בנזמה כבש במשחקו האחרון במדי ריאל מדריד

החלוץ שהודיע היום על פרידה, כבש והוחלף ב-1:1 בברנבאו מול אתלטיק בילבאו • אתלטיקו מדריד סיימה רק שלישית אחרי שספגה בתוספת הזמן ב-2:2 מול ויאריאל

קארים בנזמה באוויר, הערב בברנבאו. צילום: רויטרס

אחרי 14 עונות בברנבאו, קארים בנזמה נפרד הערב (ראשון) מריאל מדריד עם כיבוש, במשחק הנועל של הבלאנקוס בליגה ב-1:1 מול אתלטיק בילבאו .

החלוץ הצרפתי שהודיע היום על פרידה, כבש את שער השוויון בדקה ה-72 וכעבור 120 שניות הוחלף וזכה לסטנדינג אוביישן מצד עשרות אלפי האוהדים. אויהן סאנסט כבש בדקה ה-49 את השער של האורחים אחרי החמצת פנדל של מיקל וסגה. למרות איבוד שתי הנקודות, הבלאנקוס סיימו במקום השני עם 78 נקודות.

קארים בנזמה נפרד, הערב בברנבאו,

ויאריאל ואתלטיקו מדריד, שסיימה במקום השלישי, נפרדו בתיקו 2:2. ניקולאס ג'קסון (9), כבש ראשון למארחים אבל אז אנחל קוראה קבע מהפך (18 ו-56). חורחה פסקואל איזן בדקות הסיום וקבע כי אתלטיקו תסיים רק מתחת לריאל בטבלה.

קארים בנזמה באוויר, הערב בברנבאו, צילום: רוירטס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במשחקים נוספים: מאיורקה - ראיו וייקאנו 0:3, ריאל סוסיאדד - סביליה 1:2.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר