עושה להם בלגן. הכלה היהודייה של דיוויד בקהאם, ניקולה פלץ, תובעת את מפיקות החתונה הגרנדיוזית שלה לאחר שלטענתה השתיים ״כשלו ולא עמדו בציפיות שלה" שלה כשנישאה לברוקלין בקהאם לפני כשנה. מנגד, המפיקות החליטו לא להישאר אדישות, העלו הילוך ונכנסו בניקולה בחוזקה.
על פי הדיווחים, בתביעה שמתנהלת בבית המשפט בפלורידה, המפיקות ניקול ברגהיין ואריאנה גריאלבה חשפו השבוע כ-200 עמודים המטנפים על הכלה החדשה של דיוויד בקהאם.
View this post on Instagram
בחלק מהתביעה מספרות גם על אביה של ניקולה, המיליארדר נלסון פלץ, שטען כי סירבו להחזיר לו מקדמה על סך 159 אלף דולר, לאחר שבתו סיפקה אינספור התפרצויות זעם לא שגרתיות….ואם זה לא מספיק, בתביעה הנגדית אבא של ניקולה מתואר כ"מיליארדר בריון" ולכן השתיים תובעות אותו, בין היתר, גם על הפרת חוזה.
View this post on Instagram
הרפש המשיך לעלות, כשהתברר שהשתיים תובעות גם את ניקולה, אמה קלאודיה ומעצב האירוע רישי פתאל. בין היתר, נטען כי האב ביקש לבטל את האירוע וכינה את כל החתונה "שיט שואו". כמו כן, הכלה הוציאה 100 אלף דולרים על איפור ושיער אבל המארגנות התבקשו שלא לגלות את הסכום לאביה.
כזכור, בני הזוג נישאו בפלורידה באחוזה של אביה של פלץ - איש עסקים שהונו מוערך ב-1.7 מיליארד דולר. השניים נישאו זה לזו מתחת לחופה שנוהלה בטקס דתי על ידי רבי, ברוקלין בקהאם הצעיר חבש כיפה, התעטף בטלית ואף שבר כוס.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוView this post on Instagram