הכל מוכן למשחק העונה: 1:3 למנצ'סטר סיטי על אסטון וילה

שלושה ימים לפני משחק העונה מול התותחנים, הקבוצה של פפ גווארדיולה התקרבה מרחק שתי נקודות מהמקום הראשון • רודרי (4), גונדואן (39) ומחרז (45 בפנדל) חגגו • ווטקינס (61) רק צימק • הולאנד נפצע והוחלף כבר בהפסקה

מנצ'סטר סיטי חוגגת מול אסטון וילה, צילום: אי-פי

מנצ'סטר סיטי התקרבה הערב (ראשון) מרחק של שתי נקודות מארסנל אחרי 1:3 על אסטון וילה באיתיאחד. שלושה ימים לפני משחק העונה מול התותחנים, הקבוצה של פפ גווארדיולה הבהירה כי היא כלל לא מתכוונת לוותר על אליפות נוספת.

כבר בדקה הרביעית, כדור קרן של ריאד מחרז מצא את הראש של רודרי שנגח לפינה הקרובה והעלה את מנצ'סטר סיטי ליתרון ראשון. בדקה ה-39, ארלינג הולאנד הוציא כדור נהדר לגונדואן שדחק מקרוב את השני של הסיטי.

מנצ'סטר סיטי חוגגת מול אסטון וילה,
מנצ'סטר סיטי חוגגת מול אסטון וילה, צילום: רויטרס

נגמר? לא במדויק. בדקה האחרונה של המחצית הראשונה, גריליש הוכשל על ידי ראמזי ברחבה. השופט לא היסס והצביע על הנקודה הלבנה. מחרז לא נכשל במשימה מול מרטינס. את המחצית השנייה, הולאנד ראה כבר מהספסל לאחר שנפצע מוקדם יותר במפשעה.

חצי שעה לפני השריקה לסיום, ווטקינס בעט לפינה הרחוקה של אדרסון וצימק ל-3:1. עד הסיום, התכולים היו יכולים להגדיל את התוצאות אבל החמצות של חוליאן אלברס, השאירו את התוצאה על כנה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מנצ'סטר סיטי חוגגת מול אסטון וילה,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר