הארי קיין הפך הערב (ראשון) למלך שערי טוטנהאם בכל הזמנים לאחר שמצא את הרשת מול מנצ'סטר סיטי וחגג את שערו ה-267 במועדון הלונדוני ב-0:1 של התרנגולים, במסגרת המחזור ה-21 בפרמיירליג.
כשהיא בפיגור של 5 נקודות מארסנל המוליכה עם משחק עודף, הקבוצה של פפ גווארדיולה השתוקקה לצמק את הפער לשתי נקודות בלבד, אבל תוכניות לחוד – ומציאות לחוד.
טוטנהאם, שניצחה בכל חמשת הביקורים האחרונים של הסיטיזנס בהוטספר, עשתה את שלה גם הפעם ועל הדרך צימקה לנקודה בודדת את הפער מניוקאסל.
מי שהיה אחראי ראשי לשלוש הנקודות היה כמובן הארי קיין, שכאמור הפך לשיאן השערים בתולדות המועדון. השער הבודד במשחק הגיע בדקה ה-15, כאשר רודגרי מסר רע לאחור, הויביירג ניצל את הטעות ומצא את קיין, שירה לפינה הרחוקה של אדרסון. שערו ה-200 בפרמיירליג וה-267 במדי התרנגולים.
בדקה ה-87, המארחת נשארה בעשרה שחקנים לאחר ש כריסטיאן רומרו ראה את האדום בעקבות תיקול חריף על ג'ק גריליש.
במשחק נוסף: נוטינגהאם פורסט - לידס 0:1.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו