התוכניות של קלינגר: יון ניקולסקו ומושאלי מכבי ת"א

המאמן, שיגיע לקדנציה שלישית בהפועל חיפה, מעוניין להביא איתו החלוץ המולדבי, ששיחק תחתיו במכבי פ"ת • עוד על הפרק לקראת העונה הבאה: עידו שחר ובר כהן

ניר קלינגר. מתכנן את הקיץ, צילום: יוסי שקל

הפועל חיפה הודיעה אמש על מינויו של ניר קלינגר למאמן הקבוצה. כעת, אחרי סיימו עונה עם הפסד להפועל נוף הגליל (1:0), האדומים יחלו את בניית הסגל, ויש לא מעט עבודה. קלינגר מעוניין להביא חיפה את החלוץ המולדבי, יון ניקולסקו, ששיחק תחתיו במכבי פ"ת, שירדה לליגה הלאומית. ניקולסקו הגיע בינואר תחת קלינגר וכבש עבור המאלבסים חמישה שערים. המולדבי אמור למלא את המשבצת של אלן אוז'בולט, עליו לא מומשה האופציה למרות שהיה מהמצטיינים העונה.

במקביל, יבחן קלינגר צירוף שחקנים בהשאלה ממכבי ת"א. שמותיהם של עידו שחר ובר כהן נמצאים על הפרק, כאשר הראשון הוא אחת המטרות העיקריות בקיץ, אחרי שכבר הושאל בעבר למועדון. מטרה נוספת של קלינגר היא לנסות להשאיר במועדון את לירן סרדל, שיחזור בתחילת העונה מפציעה, אך כרגע אינו מחזיק בחוזה ונחשב לשחקן חופשי.

עידו שחר (משמאל). קלינגר כבר בונה עליו,
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בנושא אחר, המנכ"ל רובי רגב יסיים את תפקידו בקרוב. הדבר ייצור בעיה עבור חיפה, שכן המנכ"ל הקודם, אורן שטרלינג, מצוי עדיין בחופשה מאולצת בשל החקירה שהתנהלה נגדו. אם רגב יעזור, כץ עשוי להחזיר את שטרלינג לעבודה מלאה, עד אשר יוחלט סופית אם יוגש נגדו כתב אישום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר