סגנית נשיא ארצות הברית, קמאלה האריס, הודיעה על כוונתה לנצח בבחירות לנשיאות והודתה לנשיא ביידן על תמיכתו במועמדותה.
אחרי פרישת ביידן: דיווח מיוחד של שליח "ישראל היום" מהבית הלבן
"לכבוד הוא לי לקבל את תמיכתו של הנשיא ביידן וכוונתי היא להרוויח את אמון העם ולזכות במועמדות", כתבה קמאלה בהודעה קצרה מטעם מטה הבחירות.
"ביידן תמיד עשה את מה שעשה כשטובת העם האמריקני בראש סדר העדיפויות שלו. אעשה הכל על מנת להביס את דונלד טראמפ", הוסיפה.
על פי דיווח בכלי התקשורת בארצות הברית, האריס וביידן שוחחו במהלך 24 השעות האחרונות לפני החלטתו של הנשיא, אם כי מועד השיחה ותוכנה אינם ידועים.
דיווח ברשת החדשות CNN טען כי אנשיה של סגנית הנשיא קמאלה האריס פועלים זה שבועות במטרה להבטיח את תמיכתם של התורמים הגדולים בקמפיין הבחירות שלה, במקרה וביידן יחליט על פרישה. בנוסף אנשיה של האריס קיימו פגישות עם נציגים בוועידה הרפובליקנית על מנת להבטיח את הכתרתה כמועמדת. על אף שבמחנה האריס טוענים כי הדברים לא נעשו על מנת ללחוץ על הנשיא ביידן, פעולתה של בת בריתו הקרובה ביותר מעיד על הלחץ בו היה נתון הנשיא.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו