"הי, נאט! איך את?": השיחה של ביידן עם שתי החטופות ששוחררו

נשיא ארה"ב פרסם תיעוד של השיחה עם השתיים, אזרחיות אמריקניות, שהיו בשבי חמאס • נטלי: "אני רק הייתי רוצה להודות לך על כל הסיוע לישראל"

ביידן פרסם את התיעוד של שיחתו שם עם שתי החטופות ששוחררו // צילום: חשבון ה-X של נשיא ארה"ב

נשיא ארה"ב ג'ו ביידן פרסם אחר הצהריים (שבת) תיעוד של שיחתו עם יהודית רענן ובתה נטלי, שתי החטופות ששוחררו אמש משבי חמאס.

שיחה מנשיא המעצמה הגדולה. יהודית ונטלי רענן, החטופות האמריקניות ששוחררו משבי חמאס, צילום: ללא

בתחילת השיחה, פונה ביידן ליהודית רענן: "הי, ג'ודית. אני כל כך שמח שאתן בבית, או בכל אופן בחוץ". יהודית מודה לנשיא והסרטון הערוך מתחבר לשיחה עם נטלי. "הי, נאט! איך את? האל אוהב אותך". נטלי: "אני רק הייתי רוצה להודות לך על כל הסיוע לישראל". ביידן: "כבר שנים כך. אני כל כך מרוצה שהיינו מסוגלים להוציא אתכן החוצה. עברנו על כך זמן רב. נוציא את כולם, אם ירצה האל. אני מקווה ששתיכן לא רק מרגישות טוב, אלא גם בבריאות טובה". נטלי: "כן, אדוני. אנחנו בסדר. תודה רבה לך, שאלוהים יברך אותך". ביידן: "אלוהים יברך אתכן".

יהודית ונטלי, אזרחיות אמריקניות שהגיעו ארצה לביקור, נחטפו מקיבוץ ניר עוז. הן שוחררו אמש לאחר מאמצים כבדים של הממשל. עוד שישה מבני משפחתם נותרו בשבי ועוד שניים נרצחו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר