גבורה בשחקים: פעוטה בת ארבע נתלתה בין שמים וארץ לאחר שראשה נתפס בין סורגי החלון בביתה שבקומה החמישית בדרום-מערב סין. בעל חנות סמוכה הבחין בה, טיפס יותר מ-20 מטרים וחילץ אותה בשלום - כך על פי הדיווח ב"מייל אונליין" הבריטית.
תיעוד מטורף: גבר הציל פעוטה שהייתה תלויה באוויר – מחוץ לחלון בקומה החמישית
הילדה, פעוטה בת ארבע, אותרה כאשר ראשה לכוד בין סורגי החלון ויתר גופה משתלשל מחוץ לסורגים בבניין שבעיר צ'ונגקינג, בדרום-מערב המדינה. בתיעוד החילוץ הנועז נראית הילדה כשהיא מנסה להשתחרר, בעוד שני עוברי אורח מטפסים על החלונות הסמוכים במטרה להגיע אליה בזמן.
"נס ששרדה את התקרית ללא פגע"
בסרטון מהתקרית נראים צופים מקימים רשת ביטחון מאולתרת בעזרת שמיכה על המדרכה. למרבה המזל, לאחר כמה דקות הצליח אחד השכנים להגיע אליה ולהעביר אותה אל תוך הבניין, תוך שהוא אוחז בעצמו בסורגים.
חקירה של הרשויות העלתה שהוריה של הילדה השאירו אותה לבדה בביתם למשך כמה דקות בזמן שירדו לקנות ירקות, אז היא הצליחה לטפס אל אדן החלון בעזרת הספה וליפול בין הסורגים.
בעל החנות השכנה, מר צ'אן, היה אחד מעוברי האורח שעזר במהלך התקרית הקשה. הוא סיפר לתקשורת המקומית שהחילוץ עצמו נמשך כעשר דקות. לדבריו של צ'אן הוא לא דאג לעצמו אלא רק ביקש לחלץ את הפעוטה כמה שיותר מהר לפני שיקרה אסון.
״לא חשבתי יותר מדי," הוא אמר. "אנשים למטה מצאו סולם, ואני פשוט התחלתי לטפס. אני לא זוכר הרבה, רק שהילדה הייתה מאוד נסערת. היא בכתה וצעקה ורצתה את אמא שלה. רק אחרי שוידאתי שהיא לא לא נפגעה - טיספתי לביתו של אחד השכנים וירדתי בבטחה למטה״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו