באופוזיציה הסורית דיווחו הלילה (שלישי) על פיצוצים עזים במחוז טרטוס שבמערב סוריה. לפי הדיווחים, מדובר בתקיפה ישראלית נגד אתרים צבאיים של מיליציות פרו-איראניות וחיזבאללה.
לפי דיווחים ערביים, הדי הפיצוצים התחדשו במערב סוריה. עוד דווח כי מערכות ההגנה הופעלו שוב נגד מטרות עוינות שהגיעו מכיוון הים התיכון. שעה לאחר הדיווחים הראשוניים, בתיעודים ברשתות החברתיות נשמעו עדיין קולות הירי. בסוכנות הידיעות הרוסית ספוטניק דווח כי מערכות ההגנה של סוריה הצליחו ליירט 14 טילים.
תקיפה בסוריה (ארכיון)
מוקדם יותר החודש דווח באופוזיציה הסורית על תקיפה נרחבת במרכז סוריה שכוונה נגד אתר איראני בסביבת מסאיף. על פי הפרסומים, התקיפה התמקדה אז במרכז מחקר ששימש לפיתוח אמצעי לחימה מתקדמים. בהמשך לכך, פורסם ב"ניו יורק טיימס" כי כוחות קומנדו השתלשלו בחבלים ממסוקים והשמידו מתקן לייצור טילים של חיזבאללה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו