אחרי הפרסום באתר "הטלגרף" הבריטי, השלטונות בלבנון במאמץ נואש להכחיש את הימצאות מחסני הנשק והרקטות בנמל התעופה בביירות.
אחרי שורה של הכחשות בתקשורת, הבוקר נערך סיור לעיתונאים במקום. ואולם, בערוץ הסעודי "אל-חדת'" פורסם כי הכיסוי התקשורתי נפסק, דווקא לאחר שנמנע מהם להיכנס למרכז שינוע המטענים בנמל התעופה בביירות. כלומר, לאזור שבו יש חשד להברחות נשק ואמצעי לחימה של חיזבאללה.
כל זה לא הפריע לשר התחבורה הלבנוני, עלי חמיה, לטעון שמנגנון הביטחון של נמל התעופה יערוך עוד סיורים כדי לסתור את טענות "הטלגרף" על הימצאות נשק במקום. הוא גם איים שלבנון "תגיש תביעה נגד 'הטלגרף' בשל האשמותיו נגד נמל התעופה של ביירות".
"דנו עם לשכת ראש הממשלה לגבי צעדים משפטיים, שנדרש לנקוט בהם נגד 'הטלגרף', שכן נגרם נזק לא רק לנמל אלא לכל לבנון והלבנונים. עברנו מהפרות אוויריות (של ישראל) למלחמה פסיכולוגית דרך מאמרים מגוחכים", אמר השר הלבנוני. הוא הוסיף כי הם לא יסתפקו בסיור היום ומתכוונים להזמין שגרירים לסיורים נפרדים.
"נמל התעופה שלנו עומד בכל הקריטריונים הבינלאומיים והוא פתוח לכולם. אנחנו נתבע את הטלגרף", הדגיש חמיה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו