חשד לטרור בצרפת: מהגר דקר למוות אדם ופצע שניים נוספים

שוהה בלתי חוקי מאלג'יריה תקף אזרחים בשוק בעיר מילוז במזרח המדינה • החשוד נתפס על ידי כוח משטרתי שנכח בזירת האירוע • על פי דיווח בעיתון "לה פיגרו", התוקף הופיע ברשימת הטרור של משטרת צרפת

זירת מתקפת הדקירה במילוז בצרפת. צילום: איי.אף.פי

טרגדיה במזרח צרפת: גבר דקר למוות אדם אחד ופצע שניים נוספים במתקפת דקירה בשוק הומה אדם בעיר מילוז בצפון מזרח צרפת. 

על פי כלי תקשורת מקומיים, התוקף הוא שוהה בלתי חוקי מאלג'יריה שבקשת המקלט שלו נדחתה והוא יועד לגירוש מהמדינה. עוד דווח כי שוטרים שנכחו בזירת האירוע הצליחו ללכוד את התוקף והוא נעצר. 

העיתון הצרפתי "לה פיגרו" דיווח כי התוקף, ילד שנת 1987, הופיע ברשימת המעקב לטרור של משטרת צרפת, והיה נתון לפיקוח משפטי ותנאים מגבילים של מעצר בית. עוד דווח כי התוקף צעק "אללה אכבר" בשעת המעשה. 

"אימה עטפה את העיר שלנו. נראה שנתיב הטרור מאוד פופולרי לאחרונה. יש לחכות להודעת מערכת המשפט, תנחומיי למשפחות הקרובן", כתבה ראש העיר של מילוז, מישל לוץ. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר