תוכי נעצר משום שפלט קללות פוגעניות

המתלוננת משוכנעת כי הציפור אומנה במיוחד בידי בני משפחתה לקלל אותה באופן אישי, אך לאחר שהובא לחקירה, התוכי החוצפן בחר לשמור על זכות השתיקה

שמר על זכות השתיקה // צילום ארכיון: רויטרס // שמר על זכות השתיקה

שוטרי העיר ההודית רג'ורה עצרו תוכי לאחר שהטריד קשישה בת 85. ג'נה באי טוענת כי התוכי אומן במיוחד על ידי בני משפחתה עימה היא מסוכסכת, לקלל אותה באופן אישי. בכל פעם שהיא עוברת לידו, כך היא מספרת, הוא פולט סידרה של קללות עסיסיות, עוקב אחריה ברחוב וצווח בקולי קולות, דבר שמטריד את מנוחתה. 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"כשאני פונה אליו ושואלת מה שלומך הוא עונה לי 'לכי אישה זקנה, לכי קבצנית, לכי אישה ערומה'" הסבירה באי. 

באי הסבירה כי המטרד הפך לבלתי נסבל כשהציפור עפה מעל ראשה וצווחת "קבצנית!" ו"אישה ערומה". באין  בררה, התלוננה במשטרה 3 פעמים בשנתיים האחרונות כשהיא דורשת מהשוטרים ללכוד את הציפור ולחקור את המקרה. לבסוף התוכי, העונה לשם הריאל, נעצר והובא לתחנת המשטרה. השוטרים הזמינו את האישה לעמוד בפניו בכדי לשמוע את הקללות, אך מול השוטרים התוכי ידע לשמור על פיו ובחר, כך נראה, לשמור על זכות השתיקה. 

"לאחר שהמתלוננת אישרה כי זה התוכי המדובר" הסביר מפקח המשטרה פ.ס דנגר, "התבוננו בתוכי בסבלנות אבל הוא לא הוציא מילה". למרות חוסר היכולת להוכיח את התלונה, השפעתה הרעה של הציפור הייתה סיבה מספקת בכדי להחרים אותו מבעליו והשוטרים מסרו אותו לרשויות האמונות על שמירת הטבע. שם הם מקווים, יזכה לחינוך טוב יותר. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר