הבריחה הגדולה (מהגן)

שני ילדים בני 5 מרוסיה ברחו מהגן • חפרו מנהרה בעזרת כלי חפירה בחול מפלסטיק • הלכו לקנות "מכונית של מבוגרים"

"הבריחה הגדולה" מהגן (אילוסטרציה) // צילום: Getty Images // "הבריחה הגדולה" מהגן

רוסיה: שני ילדים בני 5 החליטו לברוח מהגן וממש כמו בסרטים חפרו מנהרת בריחה מתחת לגדר הגן ו"נמלטו" דרכה.

את המנהרה הם חפרו בעזרת כלי חפירה מפלסטיק, שילדים בגנים משחקים בהם כבדרך קבע בארגז החול. השניים חפרו את דרכם החוצה מהגן, בחפירה שהתבצעה, ככל הנראה, במשך כיומיים מתחת לאף של הגננת. אך כאן לא נגמר הסיפור, שני הילדים עזבו את שטח הגן וצעדו כשני קילומטרים ברגל עד שהגיעו לסוכנות המכוניות היוקרתיות של חברת "יגואר", הם הסבירו שהם מעוניינים לרכוש "מכונית של מבוגרים".  

ממשרד הפנים האיזורי נמסר: "אין לנו עדיין פרטים לתת, אנחנו רק יכולים לאשר את העובדה עצמה שהילדים אכן ברחו מהגן".

למזלם של הילדים הקטנים אישה ברחוב ראתה ששניהם צועדים מחוץ לסוכנות המכוניות ללא מבוגר ופנתה אליהם, ושאלה מה מעשיהם, הילדים סיפרו לה שבכוונתם לקנות מכונית יגואר אך אין בידם מספיק כסף בכדי לעשות זאת.  האישה אספה את השניים במכוניתה ולקחה אותם לתחנת המשטרה.

אנשי הצוות של הגן הבחינו בהיעדרות הילדים רק כחצי שעה לאחר שנעלמו. בעקבות האירוע הוחלט בצוות ההנהלה של הגן, לפטר את הגננת שהייתה אמורה להיות אחראית על הילדים באותה עת. כמו כן, הרשויות נתנו אזהרה למנהלת הגן לגבי מקרים עתידיים. "מדובר בהפרה חמורה ביותר (של הנהלים)", אמרה ראש מחלקת הגנים באיזור.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר