משחקה של מנצ'סטר יונייטד נדחה לאחר התרעה על חפץ חשוד באצטדיון. משחק הליגה האנגלית הראשונה מול בורנמות' לא יתקיים לאחר ששני יציעים באצטדיון המפורסם, "אולד טרפורד", פונה מיושביו עוד לפני שריקת הפתיחה של המשחק, כך דווח בכלי התקשורת בבריטניה. עוד פורסם כי המשטרה המקומית טיפלה בחפץ חשוד שנמצא באחד היציעים.
מועדון הפאר הבריטי, שאמור היה לארח את המשחק, צייץ בטוויטר: "בעקבות גילוי חפץ חשוד ביציע הצפון המערבי, המשחק נדחה היום בעצת המשטרה". כוחות גדולים של משטרה פעלו בזירה באמצעות כלבים. לאחר מכן הוזעקה למקום יחידה צבאית לסילוק פצצות, שביצעה פיצוץ מבוקר באצטדיון.
תחילה פונו שני יציעים בלבד, אך לאחר מספר רגעים הוחלט לפנות את כל האצטדיון. כשהוחלט על פינוי היציעים השחקנים היו עוד בשלב החימום לקראת המשחק. השחקנים פונו מכר הדשא והונחו להישאר בחדרי ההלבשה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו