ראש הממשלה בנימין נתניהו נכנס הבוקר (שני) אל אולם בית המשפט המחוזי בתל אביב כדי למסור את עדותו בפעם השמינית במשפט האלפים.
גולשים חדי העין הבחינו כי נתניהו הגיע עם כיסאו האישי מלשכתו, כשייתכן כי מדובר בכיסא אורטופדי, מאחר ונתניהו בן ה-75 מעיד בישיבה ונאלץ לשבת שעות ארוכות.
ראש הממשלה עבר בדצמבר האחרון ניתוח להסרת הערמונית בבית החולים הדסה עין כרם, וההחלמה מהניתוח נמשכת עדיין.
עדותו נדחתה מספר פעמים לבקשתו, והשופטים אף הסכימו לאפשר לנתניהו הפסקות ארוכות כחלק מהתאוששותו מהניתוח.
לנסיעתו של נתניהו לוושינגטון בשבוע שעבר הצטרף פרופסור מרדכי דובדבני, רופא אורולוג מומחה מבית החולים הדסה. ככל הידוע ראש הממשלה עבר ניתוח ערמונית בעזרת לייזר בטכניקה שנקראת HOLEP, אותה הביא לארץ האורולוג הבכיר שניתח אותו, ד"ר אהוד גנסין.
גורם בלשכת רה"מ: "נתניהו החליף את כסא המחשב שהובא למענו בכסא עץ פשוט בשל כאבי הגב ממנו הוא סובל. כיסא דומה יש בחדרי דיונים בממשלה ובכנסת ולא מדובר באיזה מוצר חדשני"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו